Våra avdelningar

Förskolan Mästerkattens 42 barn är uppdelade på tre mindre avdelningar. Vi har alltid strävat efter att ha hög personaltäthet och små barngrupper.

Masterkatten

Avdelningen Findus

För våra allra yngsta barn, 1-3 år

Masterkatten

Avdelningen Katten Jansson

För barn mellan 3-4 år

Masterkatten

Avdelningen Pelle Svanslös

För de större barnen, mellan 4-5 år

Personal

Personaltäthet och gruppstorlek är en mycket viktig parameter för att uppnå god kvalité på förskolan. Att ha hög personaltäthet ger personalen förutsättningar att stimulera varje enskilt barns utveckling och lärande. Vi vill vara en förskola där alla barn blir sedda och där föräldrar känner sig trygga att lämna sina barn.

Barnen har roligt är delaktiga och nyfikna på lek och lärande. Vi formar verksamheten efter barnen och bemöter barnen utefter deras behov. Personalen är positiv, hjälpsamma, strävar åt samma mål och har samma barnsyn. En trygg, lärande och positiv förskola för barn, föräldrar och pedagoger.

Masterkatten

Bemötande

Grunden i vår barnsyn är det kompetenta barnet och att barnen utvecklar självständighet och tillit till sin egen förmåga. Varje enskilt barn har en egen förmåga till lusten att lära och utforska.

Hjälp barnen att hjälpa sig själv.
– Jag kan inte!
– Jo, du kan, jag är här och hjälper dig om det inte går den här gången, försök.

Besöka förskolan Mästerkatten

Under pandemin tar vi inte emot besökare på förskolan men hör gärna av er via telefon eller mejl om ni har funderingar eller frågor. En av de viktigaste delarna när det gäller att välja förskola är naturligtvis att besöka förskolan.

Du kan boka ett enskilt besök då vi visar runt i lokalen, berättar om vår verksamhet och där ni får möjlighet att ställa frågor.

Kontakta oss via telefon eller mejl för att boka besök.

Välkomna!

Adress
Kvarnhagsgatan 50
165 54 Hässelby

Kontakt
info@masterkatten.se
0760 20 28 09

Masterkatten